Partners

Här kan du läsa kort om våra olika partners.


 

Tarinfo är företaget som gjort det möjligt för oss att integrera tulltaxan med TIS. Vi utbyter hela tiden idéer om hur man kan vidareutveckla tjänster som stödjer effektivisering av tullrutinerna hos våra kunder.

 


 

Systema är ett norskt IT-företag som specialiserat sig på transport, spedition och tull. Då handeln mellan Sverige och Norge är stor i båda riktningarna ser vi samarbetet som viktigt då vi tillsammans kan ge våra nuvaranade och blivande kunder heltäckande lösningar för både gränspassage och logistik. Fakta om Systema och deras verksamhet: Systema har varit programvaruleverantörer sedan 1985 och har idag tio stycken anställda. De arbetar huvudsakligen med transport/speditions-EDI. De har lager-/logistiklösningar, en egenutvecklad programvara för EDI och även en egen Helpdesk. Systema arbetar med plattformen IBM iSeries – maknadens lägsta ”Cost of Ownership”. Klienter kan utgöras av PC, NC eller ”tunna klienter”. Systema arbetar med helhetslösningar och åtar sig även övervakning av informationsflödet.

 


 

Libello AB tillgodser transportköparens behov av transportekonomisk information vid varje sändningstillfälle. Vårt partnerskap med Libello har gjort det möjligt att helt integrerat med affärssystemet kunna taxera transporter innan transportens avgång. Vidare har det möjliggjort automatisk avstämning av fraktfakturan. Vi utbyter hela tiden idéer om hur man kan vidareutveckla funktionen som ger fraktköpare kontroll över transportkostnaderna.

Kontakta mig

Fyll i dina kontaktuppgifter
så kontaktar vi dig
För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.