Transport

Vill du sänka dina transportkostnader?

Inom Transport arbetar vi med att hitta smidiga och kostnadseffektiva lösningar för dig som kund. Vi stödjer din verksamhet genom vår kunskap och våra lösningar.

Nyckelorden som präglar våra Transport-lösningar är:
– Enkelt
– Ekonomiskt
– Spårbart

Detta ger er lönsamhet och effektivitet!

Allt i ett och samma system

Tyringe låter dig sköta all transportadministration i ett och samma system, oberoende av vilken transportör som används. Lösningen är helt webbaserad och kan köras som en tjänst, vilket gör det enkelt att komma igång och ingen hårdvaruinvestering behöver göras. Arbeta manuellt eller automatiserat genom integration till ditt affärssystem. Hantering av flera lager stödjs. Hantera alla dina behov i flödet från elektronisk bokning och utskrift av fraktdokument till automatisk kontroll av mottagen fraktfaktura. Gör sedan uppföljning av dina sändningar och spara enkelt denna statistik för framtiden.

Enkelt

– All hantering i ett och samma system – oberoende av transportör.

Ekonomiskt

– Genom fraktberäkning gör du alltid rätt val av frakt och transportör.

Spårbart

– Kontroll över alla era sändningar – När du vill, var du vill!

Gör rätt val av transportör

Med fraktberäkning kan du alltid göra rätt val av transportör. Med ett knapptryck får du svar på vilka transportörer som du kan skicka med och till vilket pris. Med denna information kan du garantera att du alltid gör rätt val utifrån dina behov.
– Vem är billigast?
– Vilka kan ta hand om sändningen?

Fraktpriset räknas fram genom de avtal du har förhandlat dig fram till med respektive transportör. Uppdateringar av bl.a tillägg som drivmedel slipper du helt, det tar vi hand om! Med ett korrekt pris på dina sändingar kan du göra uppföljningar och använda informationen nästa gång du förhandlar med din transportör. Gör ett medvetet val med rätt underlag!

Enkelt

Beräknar pris på din frakt med ett knapptryck.

Ekonomiskt

Välj rätt frakt! Få automatisk kontroll av mottagen fraktfaktura!

Spårbart

Med fraktberäkning och statistik kan du ta kontrollen över dina transportavtal!

Kontakt för mer info

Transportadministrativa lösningar
Philip Tennevi

Tel: 073-600 81 08

> E-post
> Till kontaktsidan