Nyemission ger Tyringe ny delägare

Genom en nyemission får Tyringe en ny delägare i form av Aqilles Invest som en långsiktig och operativt involverad partner.

Aqilles Invest köper aktier via en riktad nyemission i två steg och kommer inom ett år äga ca 1/3 av bolaget.

”Det operativa engagemang som den nya delägaren går in med i Tyringe känns tryggt och stabilt. Erfarenheterna och kunskaperna kring lednings och tillväxtfrågor som Aqilles har med sig är precis vad Tyringe sökt efter”, säger Andreas Risberg, VD för Tyringe Konsult AB.

”Tyringe Konsult är ett välskött IT-bolag med ett konkurrenskraftigt erbjudande och bra förutsättningar för tillväxt kommande år. Vi kommer engagera oss både i styrelse och operativt för att utveckla bolaget tillsammans med nuvarande ägare och ledning”, säger Anders Holm, VD för Aqilles Invest AB.

 

 

     

Kontakta mig

Fyll i dina kontaktuppgifter
så kontaktar vi dig
För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.