Aktuellt

Karlshamns Hamn valde Tyringe

Vi är glada att Karlshamns Hamn valde Tyringes tullösning inom sin verksamhet, där bl.a. tullager ingår. Hjärtlligt välkomna till Tyringefamiljen!  

Läs mer

Främmestadverken AB väljer TIS Supply Chain

Främmestadverken har valt TIS Supply Chain för sin EDI-hantering inom verksamheterna; tunga fordon, energi, materialhantering samt Offshore.Vi tackar för förtroendet och hälsar er välkomna in i Tyringefamiljen!  

Läs mer

Är du den lösningsarkitekt vi söker?

Bli en av oss på Tyringe! Just nu söker vi en lösningsarkitekt. Vill du arbeta som arkitekt med systemintegrationer och lösa tekniska utmaningar i spännande projekt? Då kan tjänsten som Lösningsarkitekt hos oss på Tyringekonsult vara något för dig! Läs mer om tjänsten här >>  

Läs mer

Gelita väljer TIS Logistics

Gelita Sweden AB har valt att använda sig av TIS Logistics för sin hantering av tull och export. Vi hälsar dem varmt välkomna som kund till Tyringe.  

Läs mer

Välkomna ABG Logistic!

Ytterligare ett företag har valt Tyringes tullösning för sin logistikverksamhet i Karlshamn.Varmt välkomna och vi ser fram emot ett gott och utvecklande samarbete!  

Läs mer

Pressmeddelande - Tyringe förvärvar Bestin Software

Tyringe Konsult AB förvärvar Bestin Prepackaged Service Software AB (publ) Tyringe Konsult AB förvärvar företaget Bestin PSS AB och dess moderna molnplattform för processautomation. Kunderbjudandet utökas med nya lösningar för att förbättra kunders effektivitet och konkurrenskraft. Företagen kompletterar varandra både produktmässigt och kompetensmässigt, vilket leder till ett förstärkt erbjudande inom Business Process Automation. Se hela pressmeddelandet här >>  

Läs mer

Herenco har valt Tyringe

Herenco har valt Tyringe som systemleverantör för sin underkoncern Emballators räkning.Emballator kommer använda sig av TIS Logistics för sin tull- och transportadministration.Varmt välkomna som kund till Tyringe!  

Läs mer

Carrier Transport väljer TIS

Vi är glada och stolta att Carrier Transport AB väljer TIS som sin lösning gällande tullager. Ni är ett spännande företag med visioner. Hjärtligt välkomna till Tyringefamiljen!  

Läs mer

Tyringe på Tulldagen 2019

På Tulldagen 2019 kommer Tyringe att medverka på samtliga orter: · Göteborg 1:a oktober · Malmö 8:e oktober · Stockholm 15:e oktober   Vi ses väl då?

Läs mer

Torkelson Möbel väljer TIS

Torkelson Möbel AB i Skånes Fagerhult har valt TIS som sin nya plattform för tulladministration. ”Vi valde Tyringekonsult dels på grund av den lokala anknytningen, men även för deras professionella agerande och känslan av att de bryr sig om sina kunder.” Torkelson Möbel levererar kvalitetsmöbler till skandinaviska hem och har lång erfarenhet på marknaden. Läs mer om dem på www.torkelson.se”

Läs mer

Restaurangjouren väljer TIS

Färskvaruleverantören Restaurangjouren väljer TIS för sin EDI och för att integrera med sitt affärssystem, Greta. Läs mer om Restaurangjouren här: www.restaurangjouren.se

Läs mer

Enertech AB i Ljungby väljer TIS

Enertech AB i Ljungby väljer TIS som sin nya plattform för Tull och Transportadministration. Vi hälsar hela företaget varmt välkomna som ny kund till Tyringe!

Läs mer

Södertälje hamn utökar sin användning av TIS

”Södertälje hamn har utökat sin användning av TIS till att även gälla modulen för Tillfälligt lager. Vi känner ett stort förtroende för Tyringe och dess personal som aktivt hjälpt oss i denna process.” Tomas Zackrisson, IT-chef, kvalitet, miljö Södertälje Hamn AB

Läs mer

Tullservice i Helsingborg AB väljer TIS

Tullservice i Helsingborg AB väljer TIS som sin nya plattform för Tulladministration. Företaget som bland annat har specialkunskap inom frukt och grönsaksspedition går att läsa mer om på www.tullservice.com. Vi hälsar hela företaget varmt välkomna som ny kund till Tyringe!

Läs mer

Tyringekonsult vinner Innovationspriset i Hässleholm

Tyringekonsult, som med programvaror för affärssystem förenklat möjligheterna till samarbeten företag emellan, fick ta emot Innovationspriset i Hässleholm. Priset delades ut av Krinova Incubator & Science Park i samband med Hässleholms Galakväll den 16 november.Läs hela pressmeddelandet och motiveringen här. >>

Läs mer

Förboka diskussioner till Tulldagarna!

Kom till vår monter och få reda på hur ni på ett enkelt och effektivt sätt kan öka er lönsamhet!Vi tar gärna emot förbokningar av besök/diskussioner i montern då tiden är knapp och viljan är stor.Det är möjligt att boka 15-minutersdiskussioner. Sista dag för bokning är två dagar före aktuellt tillfälle.Boka på e-post till mats.nilsson@tyringe.com eller 076-855 14 00.Välkommen att besöka oss!Mats Nilsson   Tyringe kommer att delta på Tulldagen i: Göteborg den 3 oktoberLindholmen Conference CentreLindholmspiren 3-5Göteborg Stockholm den 11 oktoberStockholm City Conference Centre ABFolkets Hus, Barnhusgatan 12-14Stockholm Malmö den 18 oktoberClarion Hotel & Congress Malmö LiveDag Hammarskölds torg 2Malmö

Läs mer

Nyemission ger Tyringe ny delägare

Genom en nyemission får Tyringe en ny delägare i form av Aqilles Invest som en långsiktig och operativt involverad partner.Aqilles Invest köper aktier via en riktad nyemission i två steg och kommer inom ett år äga ca 1/3 av bolaget.”Det operativa engagemang som den nya delägaren går in med i Tyringe känns tryggt och stabilt. Erfarenheterna och kunskaperna kring lednings och tillväxtfrågor som Aqilles har med sig är precis vad Tyringe sökt efter”, säger Andreas Risberg, VD för Tyringe Konsult AB.”Tyringe Konsult är ett välskött IT-bolag med ett konkurrenskraftigt erbjudande och bra förutsättningar för tillväxt kommande år. Vi kommer engagera oss både i styrelse och operativt för att utveckla bolaget tillsammans med nuvarande ägare och ledning”, säger Anders Holm, VD för Aqilles Invest AB.          

Läs mer

Saknar ditt affärssystem stöd för delar i processen?

-  TIS adderar många tilläggsfunktioner – saker som ofta saknas i affärssystem. -  Leveransplaner med full historik. -  Godsmärken. -  Avstämning av varor på väg. -  Förpackningsinstruktioner. -  Stöd för SBI.   Kontakta oss på Tyringe så berättar vi mer.  

Läs mer

Tyringe har blivit godkända som PEPPOL-nod!

Tyringe är nu en godkänd PEPPOL-nod, som både AP (accesspunkt) och SMP (Service Metadata Publishing provider). Under 2019 kommer kommuner, stat och landsting att ställa krav på e-handel via Peppol och nu kan vi på Tyringe alltså erbjuda denna tjänst. PEPPOL, som är öppet för alla och är på gång att etableras i hela Europa, använder ni med era befintliga inköpssystem. Är ni anslutna till PEPPOL når ni säljare och köpare i hela Europa och detta utan krångliga avtal eller tester för varje ny affärsrelation då det är enkelt att ansluta leverantörer. Kontakta oss på Tyringe så berättar vi mer.  

Läs mer

Ecus och Tyringe fördjupar nordiskt tullsamarbete.

- Tillsammans sänker våra effektiva IT-tjänster kostnaderna för tullhantering. Tullkonsultföretaget Ecus AB och EDI-företaget Tyringekonsult AB har inlett ett fördjupat nordiskt samarbete kring IT-tjänster för tullhantering och gör oss till en komplett leverantör av tulltjänster. Samarbetet kommer att hjälpa våra kunder att effektivisera sin tullhantering och sina tullprocesser. På så sätt sänker vi kostnaderna för våra kunders tullprocesser.Läs mer om samarbetet: Pressrelease      

Läs mer

Södertälje Hamn väljer TIS Logistics

Södertälje Hamn är för rederier, järnvägsoperatörer, speditörer, varuägare och åkerier en effektiv och flexibel länk mellan sjö-, land- och järnvägstransporter i Mälardalsregionen. De väljer nu Tyringes TIS Logistics för sin tullhantering.Vi hälsar Södertälje Hamn välkomna som ny kund till Tyringe.   SödertäljeHamn Port of Södertälje

Läs mer

Kom till vår presentation!

Välkommen till vår presentation med temat ”Effektivare affärsflöden inom byggbranschen”14.00-14.45 på Logistik & Affärssystemmässan i Lund den 25 oktober.Ni träffar oss också i vår monter S4 under hela dagen. Konferenscentret Elite Hotel Ideon, LundFri entré och fria måltiderBegränsat antal platser!Anmäl er senast 18 oktober på: http://www.affarssystem.nu/Anm-lan-bes-kare.html Välkomna!   Läs mer om mässan här: http://www.affarssystem.nu/   Effektivare affärsflöden inom byggbranschen Det är stora förändringar på gång inom byggsektorn med växande behov av rationalisering och bättre kommunikation mellan beställare och leverantör. Vi på Tyringe, fick som specialist på e-handel mellan företag, förtroendet att etablera branschens egen portal, BEAst Portal. På vårt seminariepass håller vi ett föredrag om byggbranschens effektivisering och presentation av BEAst Portal.

Läs mer

Förboka diskussioner till Tulldagarna redan nu!

Kom till vår monter och få reda på hur ni på ett enkelt och effektivt sätt kan öka er lönsamhet!Vi tar gärna emot förbokningar av besök/diskussioner i montern då tiden är knapp och viljan är stor.Det är möjligt att boka 15-minutersdiskussioner. Sista dag för bokning är två dagar före aktuellt tillfälle.Boka på e-post till mats.nilsson@tyringe.com eller 076-855 14 00.Välkommen att besöka oss!Mats Nilsson   Tyringe kommer att delta på Tulldagen i: Stockholm den 3 oktoberStockholm City Conference Centre ABFolkets Hus, Barnhusgatan 12-14Stockholm Göteborg den 4 oktoberLindholmen Conference CentreLindholmspiren 3-5Göteborg Malmö den 11 oktoberClarion Hotel & Congress Malmö LiveDag Hammarskölds torg 2Malmö

Läs mer

Fristads Kansas väljer TIS Logistics

Fristads Kansas väljer TIS Logistics som tullsystem för hantering av elektroniska import- och exportdeklarationer.Vi hälsar Fristads Kansas välkomna som ny kund till Tyringe.

Läs mer

Rexel - utökat engagemang inom TA

Rexel har utökat sitt engagemang med Tyringe genom att teckna ett nytt avtal gällande TA-lösning för sina ca 70 butiker. Man ersätter därmed befintlig TA-lösning med TIS. Vi ser fram emot ett fortsatt gott och utvecklande samarbete.

Läs mer

Häng med till Värnamo!!!

Tyringe deltar på Logistik & Affärssystemmässan i Värnamo den 29 mars. Häng med oss dit! Arken konferenscenter, Värnamo Fri entré och lunch ingår Vårt tema: ”Effektivare affärsflöden inom byggbranschen” Anmälan till evenemanget sker via: www.affarssystem.nu/Anm-lan-bes-kare.html Välkomna!

Läs mer

Fameco group väljer TIS Automotive

Sedan flera år tillbaka har Tyringe arbetat med Famecos bolag i Skillingaryd. Nu ansluter även deras enhet i Hillerstorp vilket gör att vi nu har Fameco Group som helhetskund. Detta är vi väldigt glada över och hoppas på ett fortsatt utvecklande samarbete.

Läs mer

Information från Team Build

Stora förändringar är på gång inom branschen för bygg och anläggning. Förändringarna drivs av behov av rationalisering och bättre kommunikation mellan köpare och leverantör. Tyringe, specialister på e-handel mellan företag, fick förtroendet att etablera branschens egen portal. Vi är alltså branschens val.Läs mer vad branschen själv säger på  www.beast.se/standarder/ Portalen kan användas av alla företag, stora som små, inom både bygg och anläggning. Börja som manuell användare för att testa affärsprocesserna och övergå till en automatiserad lösning när verksamheten kräver det. Låt oss på Tyringe ta hand om de tekniska frågorna medan du fokuserar på att uppfylla de krav dina kunder ställer.  

Läs mer

Estrella ger fortsatt förtroende

Estrella har förlängt samarbetet med Tyringe ytterligare tre år och gäller TIS Trade. De är mycket nöjda med våra lösningar inom både kund- och leverantörs-delarna.Vi ser fram emot ett fortsatt gott och utvecklande samarbete.

Läs mer

Componenta-koncernen fortsätter satsa på TIS Automotive

Componenta-koncernen med huvudkontor i Helsingfors väljer att fortsatt använda TIS Automotive för sin affärskritiska EDI-hantering med kunder och leverantörer ur ett internationellt perspektiv.Tyringe har ett omfattande tjänsteåtagande i förebyggande syfte d.v.s. hitta problem och åtgärda dessa för att minimera effekterna på Componenta-koncernens produktion.

Läs mer

EVI Group kvalitetssäkrar med TIS Automotive

EVI Group i Vaggeryd, som är en komplett leverantör av enkla och komplexa produkter tillverkade i plåt, väljer nu i samband med affärssystembyte att även kvalitetssäkra sin EDI. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna och ser fram emot ett utökat samarbete!EVI Group kvalitetssäkrar med TIS Automotive  

Läs mer

Åvalls Metallindustri väljer TIS Automotive

Åvalls Metallindustri i Bankeryd levererar detaljer inom t.ex. fordon, kontorsmöbler, curlingstenar och hydraulikkomponenter. De väljer Tyringes TIS Automotive för sin hantering av EDI-dokument. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna in i gemenskapen!

Läs mer

ISDN släcker ner

Viktig information till er som har kunder eller leverantörer i Tyskland där filöverföringen sker med hjälp av ISDN-förbindelse. ISDN-lösningen läggs ner och kommer inte att gå att använda efter 2017 års utgång. Om ni är osäker på om detta berör er ta då kontakt med vår support så reder vi ut frågetecknen tillsammans. För ytterligare information se följande meddelande från Odette.

Läs mer

Kontakta mig

Fyll i dina kontaktuppgifter
så kontaktar vi dig
För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.