Aktuellt

Fristads Kansas väljer TIS Logistics

Fristads Kansas väljer TIS Logistics som tullsystem för hantering av elektroniska import- och exportdeklarationer.Vi hälsar Fristads Kansas välkomna som ny kund till Tyringe.

Läs mer

Rexel - utökat engagemang inom TA

Rexel har utökat sitt engagemang med Tyringe genom att teckna ett nytt avtal gällande TA-lösning för sina ca 70 butiker. Man ersätter därmed befintlig TA-lösning med TIS. Vi ser fram emot ett fortsatt gott och utvecklande samarbete.

Läs mer

Häng med till Värnamo!!!

Tyringe deltar på Logistik & Affärssystemmässan i Värnamo den 29 mars. Häng med oss dit! Arken konferenscenter, Värnamo Fri entré och lunch ingår Vårt tema: ”Effektivare affärsflöden inom byggbranschen” Anmälan till evenemanget sker via: www.affarssystem.nu/Anm-lan-bes-kare.html Välkomna!

Läs mer

Fameco group väljer TIS Automotive

Sedan flera år tillbaka har Tyringe arbetat med Famecos bolag i Skillingaryd. Nu ansluter även deras enhet i Hillerstorp vilket gör att vi nu har Fameco Group som helhetskund. Detta är vi väldigt glada över och hoppas på ett fortsatt utvecklande samarbete.

Läs mer

Information från Team Build

Stora förändringar är på gång inom branschen för bygg och anläggning. Förändringarna drivs av behov av rationalisering och bättre kommunikation mellan köpare och leverantör. Tyringe, specialister på e-handel mellan företag, fick förtroendet att etablera branschens egen portal. Vi är alltså branschens val.Läs mer vad branschen själv säger på  www.beast.se/standarder/ Portalen kan användas av alla företag, stora som små, inom både bygg och anläggning. Börja som manuell användare för att testa affärsprocesserna och övergå till en automatiserad lösning när verksamheten kräver det. Låt oss på Tyringe ta hand om de tekniska frågorna medan du fokuserar på att uppfylla de krav dina kunder ställer.  

Läs mer

Estrella ger fortsatt förtroende

Estrella har förlängt samarbetet med Tyringe ytterligare tre år och gäller TIS Trade. De är mycket nöjda med våra lösningar inom både kund- och leverantörs-delarna.Vi ser fram emot ett fortsatt gott och utvecklande samarbete.

Läs mer

Componenta-koncernen fortsätter satsa på TIS Automotive

Componenta-koncernen med huvudkontor i Helsingfors väljer att fortsatt använda TIS Automotive för sin affärskritiska EDI-hantering med kunder och leverantörer ur ett internationellt perspektiv.Tyringe har ett omfattande tjänsteåtagande i förebyggande syfte d.v.s. hitta problem och åtgärda dessa för att minimera effekterna på Componenta-koncernens produktion.

Läs mer

EVI Group kvalitetssäkrar med TIS Automotive

EVI Group i Vaggeryd, som är en komplett leverantör av enkla och komplexa produkter tillverkade i plåt, väljer nu i samband med affärssystembyte att även kvalitetssäkra sin EDI. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna och ser fram emot ett utökat samarbete!EVI Group kvalitetssäkrar med TIS Automotive  

Läs mer

Åvalls Metallindustri väljer TIS Automotive

Åvalls Metallindustri i Bankeryd levererar detaljer inom t.ex. fordon, kontorsmöbler, curlingstenar och hydraulikkomponenter. De väljer Tyringes TIS Automotive för sin hantering av EDI-dokument. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna in i gemenskapen!

Läs mer

ISDN släcker ner

Viktig information till er som har kunder eller leverantörer i Tyskland där filöverföringen sker med hjälp av ISDN-förbindelse. ISDN-lösningen läggs ner och kommer inte att gå att använda efter 2017 års utgång. Om ni är osäker på om detta berör er ta då kontakt med vår support så reder vi ut frågetecknen tillsammans. För ytterligare information se följande meddelande från Odette.

Läs mer

Kontakta mig

Fyll i dina kontaktuppgifter
så kontaktar vi dig
För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.